Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

Укртелеком робить все необхідне для відновлення зв'язку в Луганській області

16.02.2015

ukrtelecom_logotype1.jpg

Протягом останніх декількох днів  було  пошкоджено п'ять  магістральних та зонових волоконно-оптичних ліній зв'язку ПАТ "Укртелеком" на території збройного протистояння в Луганській області. З цієї причини на даний момент практично повністю припинено надання послуг зв'язку абонентам  м. Луганськ та 16 районів області.
     На жаль, ремонтні бригади Луганської філії не можуть виїхати до місць пошкоджень через складну ситуацію в регіоні та надзвичайно серйозну небезпеку для життя працівників. У районах виникнення пошкоджень перекриті дороги, обмежено пересування приватного та службового транспорту, ведуться оперативні роботи з розмінування територій.
     Крім того, мали місце тимчасові перерви у наданні послуг зв'язку для абонентів у м. Донецьк і 20 райцентрах Донецької області. Проте, зусиллями фахівців Укртелекому трафік був оперативно перерозподілений з використанням 240 резервних голосових каналів і 2-х 10 Мб потоків передачі даних і доступу в інтернет.
     ПАТ "Укртелеком" робить все можливе для максимально оперативного відновлення надання послуг зв'язку в Луганській області. Однак, термін проведення цих робіт буде залежати від стабілізації оперативної ситуації в регіоні, а також відсутності загрози для життя співробітників підприємства.
     Актуальні дані щодо статусу зв'язку на вечір 16 лютого в населених пунктах сходу України представлені на інтерактивній карті оператора, що оновлюється щодня.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/

Oновлено 23 вересня 2016 р. о 16.11