Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

В Авдіївці відновлено фіксований інтернет

24.02.2016

ukrtelecom_logotype2_krashche.jpg

24 лютого Укртелеком у повному обсязі відновив міський, міжміський, міжнародний зв'язок та інтернет-доступ у м. Авдіївка Донецької області

Підключитися до відновлених послуг зв'язку зможуть 1,5 тис. користувачів широкосмугового доступу до інтернету і 3 тис. користувачів фіксованої телефонії. На території мікрорайону Хімік, близького до розмежувальної лінії, ситуація на даний момент не дозволяє відновити зв'язок 125 абонентам.

Волоконно-оптичну лінію зв'язку, якою раніше надавалися послуги Укртелекому в Авдіївці, було пошкоджено в результаті бойових дій 27 липня 2014 року. Незважаючи на те, що нестабільна ситуація в місті зберігається до цих пір, Укртелекому вдалося прокласти нову оптоволоконну лінію довжиною 9 км до найближчої магістралі і усунути всі пошкодження.

«Фіксована телефонія – важливий вид зв'язку з рідними і близькими, а також зі службами екстреної допомоги на всій території України. Наша компанія усвідомлює соціальну важливість фіксованого зв'язку в зоні АТО і надалі надаватиме телекомунікаційні послуги своїм абонентам у максимально можливому обсязі, використовуючи широкі можливості своєї інфраструктури. Так, за час бойових дій співробітники Укртелекому відновили зв'язок у 289 населених пунктах Донецької та Луганської областей», – зазначив Михайло Шуранов, директор з корпоративних комунікацій Укртелекому.

Крім того, 15 лютого 2016 року відбулося відкриття Авдіївського Центру обслуговування абонентів, який вже готовий приймати відвідувачів.

Укртелеком продовжує відстежувати стан зв’язку на території Донбасу та висвітлювати цю інформацію на інтерактивній карті на сайті оператора.

Сьогодні компанія обслуговує майже 7,2 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/

Oновлено 12 серпня 2016 р. о 16.09