Контакт Центру філії Утел - 4 роки!

18.04.2006
В ці дні виконується чотири роки з початку комерційної діяльності Контакт Центру Утел. За цей час було реалізовано більше 300 проектів для майже 150 провідних українських та міжнародних компаній, які довірили обслуговування власних клієнтів Контакт Центру.
У квітні 2002 року розпочала роботу перша „Гаряча лінія”, а вже сьогодні Контакт Центр став визнаним лідером ринку та повністю повернув вкладені у проект інвестиції. Сьогодні Контакт Центр Утел – це поєднання сучасних телекомунікаційних та інформаційних технологій плюс досвідчена команда кваліфікованих фахівців, які за дорученням замовників ефективно та своєчасне обслуговують телефонні дзвінки та електронні повідомлення, що надходять від або направляються до їх клієнтів.
Важливим у діяльності Контакт Центру Утел є обслуговування власних корпоративних проектів. Сьогодні кожен абонент може зателефонувати за номером 8-800-505-999-0 до „Служби підтримки споживачів ВАТ „Укртелеком” та отримати вичерпну інформацію про послуги, які надаються підприємством, або залишити побажання щодо якості зв’язку та обслуговування. Якщо абонент бажає скористатися послугою „ОГО!” – Інтернет від ВАТ „Укртелеком”, – достатньо зателефонувати за номером 8-800-5070507, а оператори Контакт Центру нададуть необхідну консультацію щодо процедур замовлення, підключення і користування послугою. Тим, хто користується передплаченими телефонними послугами, – картка „ВСЕсвіт” стане у нагоді, а на інформаційній лінії 8-800-5070660 нададуть кваліфіковану відповіді на всі питання, які цікавлять споживачів.
Серед комерційних замовників послуг Контакт Центру Утел – відомі бренди: лідери мобільного зв’язку, банки та страхові компанії, рекламні та маркетингові агентства, компанії, що виробляють та просувають на ринки України та країн СНД товари народного вжитку та продукти харчування. У цьому році уже вчетверте Контакт Центр Утел буде обслуговувати телеголосування під час пісенного конкурсу „Євробачення”. Цей проект є важливим для іміджу нашої держави, а тому накладає додаткову відповідальність та вимагає концентрації зусиль всієї команди Контакт Центру.