Новини / Офіційна позиція ПАТ «Укртелеком» щодо роботи оператора у м. Севастополь

18.09.2014

ПАТ «Укртелеком» вважає заяви окремих представників влади м. Севастополь та керівництва підприємства «Севастополь телеком» про нібито планований перехід працівників кримських підрозділів ПАТ «Укртелеком» у повному складі на роботу в «Севастополь телеком» голослівними і не виваженими. Заяви були поширені в ЗМІ, до того ж порушено стандарти бізнес етики – жодних офіційних повідомлень про переманювання персоналу від уряду м. Севастополь ПАТ «Укртелеком» не отримував.

На нашу думку, працівниками  ПАТ «Укртелеком»  черговий раз намагаються маніпулювати для досягнення незрозумілих нам політичних цілей, при цьому абсолютно ігноруючи інтереси самих працівників. Популістські і безвідповідальні заяви і дії представників офіційної влади Севастополя, як мінімум, не сприяють стабілізації становища на півострові.

ПАТ «Укртелеком» не збирається передавати свою інфраструктуру, абонентів і заборгованість за послуги підприємству «Севастополь телеком». Протягом усього періоду компанія сумлінно, в повному обсязі і без затримок виплачувала заробітну плату всьому колективу, і планує робити це й надалі за умови невтручання в його господарську діяльність. А також надавав весь спектр телекомунікаційних послуг своїм клієнтам у повному обсязі. Таким чином, оператор робить все від нього залежне, щоб зберігати соціальну стабільність в сім'ях своїх працівників і півострова в цілому.

ПАТ «Укртелеком» закликає владу м.  Севастополь, представників російських та інших новостворених структур півострова підходити відповідально до всіх заяв і рішень, які стосуються соціальних гарантій та працевлаштування трудового колективу оператора, телекомунікаційної інфраструктури та забезпечення зв'язком мешканців півострова.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 9 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/

ПАТ "Укртелеком"