Вільне спілкування по Україні

23.11.2016

З нового року дзвінки на фіксовані номери по всій Україні з універсальних таксофонів Укртелекому не тарифікуватимуться

Укртелеком прагне забезпечити українцям вільне спілкування, розробляючи вигідні пропозиції, які дозволяють заощаджувати на послугах зв’язку. Так, з нового року дзвінки з таксофонів на фіксовані номери в межах міста, області і навіть всієї країни будуть безкоштовними. Також не будуть тарифікуватися і розмови з абонентами SIP-телефонії Укртелекому (код «892»).

Мережа Укртелекому нараховує майже 6 тисяч універсальних таксофонів, які надають послуги як вихідних, так і вхідних дзвінків. А це означає, що і дзвінки з таксофона на таксофон по Україні теж стають безкоштовними. Відтак, користувачі фіксованої телефонії зможуть без обмежень спілкуватися з рідними і знайомими, які живуть у різних регіонах країни.

Таксофони  розташовані в громадських місцях як у великих містах, так і невеликих населених пунктах. Це вокзали, пляжі, центральні і спальні райони міста, торгові центри, лікувально-оздоровчі заклади тощо.

Нагадаємо, що кілька років тому компанія  започаткувала соціальну ініціативу щодо безкоштовних дзвінків з таксофонів  на місцеві номери, яка підтвердила свою затребуваність для користувачів у всіх регіонах країни. За час ініціативи кількість дзвінків з таксофонів зросла в рази  до майже мільйона на місяць.

Довідка