Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

600 міжміських таксофонних розмов щодня

03.03.2017

У перші місяці 2017 року за допомогою таксофонів Укртелекому українці спілкувалися майже 30 тисяч годин

У січні та лютому з таксофонів Укртелекому щодня здійснювалося понад 600 міжміських безкоштовних розмов. Якщо у січні таких дзвінків було 16,2 тисячі, то вже у лютому їх побільшало до майже 21 тисячі. Саме з початку року задля вільного спілкування оператор не тарифікує дзвінки з таксофонів на фіксовані номери в межах міста, області й навіть всієї країни, а також розмови з абонентами послуги Smart Line від Укртелекому (код «892»).

Соціальна ініціатива щодо безкоштовних дзвінків з таксофонів підтверджує свою затребуваність для користувачів у всіх регіонах країни. Нагадаємо, що кілька років тому компанія запропонувала безкоштовні дзвінки на місцеві номери. І тепер у країні десятки тисяч таксофонних розмов щодня. У цьому році щомісяця здійснюється майже до 700 тисяч дзвінків. Переважна більшість таких розмов – місцеві.

Мережа Укртелекому нараховує майже 6 тисяч універсальних таксофонів, що надають послуги як вихідних, так і вхідних дзвінків. А це означає, що і дзвінки з таксофона на таксофон по Україні теж безкоштовні.

Відтак, користувачі фіксованої телефонії можуть без обмежень спілкуватися з рідними та знайомими, які живуть у різних регіонах країни.

Таксофони розташовано в громадських місцях як у великих містах, так і невеликих населених пунктах. Це вокзали, пляжі, центральні та спальні райони міст, торгові центри, лікувально-оздоровчі заклади тощо.