35000 бізнес-клієнтів Укртелекому обрали електронні рахунки

09.03.2017

За 2016 рік кількість клієнтів – юридичних осіб, що отримують рахунки з електронним цифровим підписом (ЕЦП), зросла на 13%. Серед них є чимало й бюджетних організацій

Кількість бізнес-клієнтів, що переходять на електронні рахунки від Укртелекому, продовжує збільшуватися. Протягом 2016 року їх число зросло на 13% і становить наразі понад 35 000 компаній. Більшість з них – комерційні установи. Кількість бюджетних організацій, що отримують від оператора пакети розрахункових документів у електронному вигляді, зараз становить 2700 компаній. Для порівняння – ще півроку тому Укртелеком надсилав лише близько 500 пакетів документів з ЕЦП бюджетникам.

«Впевнене зростання кількості клієнтів, у тому числі й бюджетних організацій, що скористалися перевагами електронних рахунків, підтверджує правильність та своєчасність нашої пропозиції, – розповідає Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту Укртелекому. – Безумовно, готовність все більшої кількості бізнес-клієнтів змінити звичний і протягом багатьох років незмінний процес отримання рахунків надихає на подальше впровадження інноваційних рішень для спрощення взаємодії клієнта з оператором».

Укртелеком з жовтня 2015 року пропонує своїм бізнес-клієнтам обирати електронні пакети розрахункових документів з використанням ЕЦП замість друкованих. Для цього необхідно підписати з Укртелекомом додаткову угоду щодо згоди на отримання первинної бухгалтерської документації в новому форматі. Щомісяця пакет цих розрахункових документів надсилається за допомогою системи електронного документообігу «M.E.Doc». Наразі більшість рахунків у галузі доставляється поштовою та кур’єрськими службами у друкованому вигляді.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія