Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата Довідка Прес-центр Ресурси

Оновлений Укртелеком доступний у «Французькому бульварі»

13.03.2017
Оператор підключив до швидкісного інтернету один з найбільших ТРЦ в м. Харків

Компанія розширює свою присутність у торгово-розважальних центрах країни. Після київського ЦУМу оператор завершив роботи з будівництва каналу та внутрішньої оптичної мережі для ТРЦ «Французький бульвар» в м. Харків. Інтернет зі швидкістю передачі даних до 1Гбіт/c та інші телекомунікаційні послуги тепер доступні для орендарів торгового центру на всіх 5 поверхах.

«Масштабний проект модернізації, який наразі проходить в шести містах України, в тому числі в Харкові, дозволив нам скористатися технологією GPON для підключення до інтернету ТРЦ «Французький бульвар», -  підкреслив Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту Укртелекому.

«Французький бульвар» це - 66028 кв м загальної площі, 5 поверхів, понад 170 магазинів, більше 25 кафе та ресторанів, каток, ролердром, кінотеатр  IMAX тощо. Всього у місті 4 схожих за розміром та форматом ТРЦ.

Нагадаємо, що у 2016 році Укртелеком анонсував початок технічної модернізації в Харкові. Всього за 2,5 роки в місті планується встановити 690 нових активних шаф, які замінять 79 застарілих АТС 60-90-х років минулого століття. Крім АТС, Укртелеком планує замінити мідні лінії на оптичні, що дозволить побудувати високошвидкісну оптичну мережу довжиною до 1350 км. Загальні інвестиції в модернізацію складають близько 600 млн грн, завдяки чому будуть охоплені всі райони Харкова.