Позиція СКМ щодо заяви ГПУ

14.04.2017

Як контролюючий  акціонер і власник ПАТ «Укртелеком» та його дочірньої компанії  ТОВ «ТриМоб», група СКМ зацікавлена в об'єктивному і незалежному розслідуванні всіх обставин приватизації Укртелекому. Як ми раніше заявляли, група СКМ не брала участь в приватизації Укртелекомі в 2011 році, а придбала цей актив у його попередніх власників у 2013 році.

Ми ще не отримували жодних офіційних судових документів щодо арешту акцій (корпоративних прав) Укртелекому або «ТриМобу». Наскільки розуміємо з публічних заяв ГПУ,  розслідування ГПУ спрямовані саме на перевірку законності і встановлення всіх обставин приватизації Укртелекому попередніми власниками Укртелекому та їх кінцевими бенефіціарами.

Разом з тим, група СКМ, безумовно, буде захищати своє право власності на акції та корпоративні права Укртелекому і «ТриМобу», в тому числі в судовому порядку.

Укртелеком і «ТриМоб» продовжують працювати у звичному режимі, надаючи послуги клієнтам і партнерам в повному обсязі.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія