Щодня 25 тисяч розмов

10.05.2017

За допомогою таксофонів Укртелекому українці щомісяця спілкуються мільйон хвилин

У першому кварталі з таксофонів здійснено понад 2,2 мільйона дзвінків, що тривали понад 3 млн хвилин. Більшість із них – місцеві. Останнім часом зростає кількість міжміських розмов – понад 60 тисяч за перші три місяці. Найбільше їх було на Київщині, Запоріжжі, Харківщині, Хмельниччині та Вінниччині. Нагадаємо, що з початку року Укртелеком не тарифікує дзвінки з таксофонів на фіксовані номери в межах міста, області й навіть всієї країни, а також розмови з абонентами послуги Smart Line від Укртелекому (код «892»). Безкоштовними є і дзвінки на місцеві номери. Зважаючи, що майже 6 тисяч таксофонів надають послуги вихідних і вхідних дзвінків, то дзвінки з таксофона на таксофон по Україні теж безкоштовні.

У середньому щомісяця з таксофонів проводиться понад 750 тисяч розмов, загальною тривалістю понад мільйон хвилин. Найбільше за допомогою таксофонів спілкуються на Київщині, Харківщині, Дніпропетровщині, Запоріжжі та Львівщині.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія