Півсотні сіл підключено до інтернету

01.08.2017
Інтернетом від Укртелекому користуються мешканці майже 2170 населених пунктів України

Компанія продовжує розширювати покриття та покращувати якість послуг. У цьому році послуги широкосмугового доступу до мережі інтернет з’явилися ще у майже півсотні нових населених пунктів Вінницької, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької та Чернігівської областей.

У 36 містах і селах Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей абонентам, які користувалися технологією ADSL, запропоновано можливість підключення до оптичного доступу (технологія FTTB).

Загалом інтернетом від Укртелекому зараз користуються мешканці майже 2170 населених пунктів України.
Оператор й надалі займається реалізацією проектів щодо інернетизації країни. Нагадаємо, що у другому кварталі 2017 року доходи від послуг інтернету зросли майже на 6%. У порівнянні з минулим роком у бізнес-сегменті вони збільшилися на 20% до майже 74 млн грн. Доходи від надання послуги приватним користувачам склали 314,5 млн грн, що на 2,7 % більше, ніж у 2 кварталі 2016 року.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія