В осінь на «оптичній» швидкості

06.09.2017

Відвідувачі санаторію «Боржава» та готельно-розважального комплексу «Чудодієво» вже користуються швидкісним Wi-Fi від Укртелекому

Оператор продовжує розширювати мережу закладів, які підключено до оптичного інтернету. До списку нещодавно увійшли ще два заклади у Західній та Центральній Україні, а саме: санаторій «Боржава» (Закарпатська область) та готельно-розважальний комплекс «Чудодієво», що на Житомирщині. В обох випадках Укртелеком підвів швидкісні оптичні канали безпосередньо до закладів, надавши необхідний для партнерів інтернет на швидкості 100 та 200Мбіт/c.

Тепер клієнти Боржави зможуть насолоджуватися якісним Wi-Fi та smart-TV у кожному з 74-номерів, котеджному містечку та лікувально-процедурних кабінетах. Крім того, невдовзі працівники санаторію розпочнуть користуватися «Хмарною АТС» на 10 ліній, що дозволить економити на внутрішньому зв’язку, адже він буде безкоштовним, а також на оновленні обладнання – ці витрати оператор бере на себе.

Інтернет від Укртелекому на базі відпочинку «Чудодієво» будуть також використовувати для організації відеонагляду задля безпеки відвідувачів. Клієнти в свою чергу зможуть без перешкод ділитися своїми селфі з друзями в FB та Instagram, а їхні діти – дивитися улюблені мультфільми завдяки сучасному TV.

Отримати більш докладну інформацію щодо можливості підключення оптичного інтернету від Укртелекому можна за посиланням: http://b2b.ukrtelecom.ua/sbservices/opticheskiy-internet-41

Санаторій «Боржава» розташовано в самому центрі Закарпатської області в мальовничому Іршавському районі.  Основний профіль оздоровлення пацієнтів - це лікування мінеральними водами. Тут використовується 5 видів мінеральних вод, які мають різний мінеральний і хімічний склад, і, відповідно, лікувальні властивості. У 2010 році санаторій було визнано кращим санаторно- та лікувально-оздоровчим закладом України.

Хутір «Чудодієво» розташовано на значній відстані від великих поселень і доріг, в одному із найбільш живописних регіонів Полісся. Хвойний ліс, чисті озера, затишні галявини, а також ресторан, колиба, дитячий майданчик – все це чекає на відпочивальників у «Чудодієво».

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія