Укртелеком анонсує новий набір на програму «Кращі з Укртелекомом: Ігри стажерів»

08.09.2017

Заявки від студентів Харкова, Львова, Дніпра, Одеси та Києва приймаються до 01 жовтня

Укртелеком запрошує студентів останніх курсів, а також випускників долучитися до навчальної програми «Кращі з Укртелекомом: Ігри стажерів». Це оновлений формат заходу, пілот якого успішно пройшов весною 2017 року в м. Києві. За його результатами 13 студентів мали можливість пройти стажування в компанії, а одного учасника вже офіційно працевлаштовано. Нова програма стартує вже 10 жовтня в п’яти містах України, а саме: Львові, Одесі, Харкові, Дніпрі та Києві. Для того, щоб взяти в ній участь необхідно заповнити анкету за посиланням до 01 жовтня: https://goo.gl/UrBu6m

Особливістю нового набору стане ігровий формат навчання. Так, студентам необхідно буде навчитися стратегічно мислити, працювати у команді, виступати публічно, ефективно взаємодіяти – і все це під час квесту віртуальним телекомунікаційним короліством. Перемога дістанеться тій команді, яка першою прийде до фінішу, успішно розв’язавши бізнес-кейс.

Проект «Кращі з Укртелекомом» було запроваджено в компанії в 2015 році. З того часу в ньому взяло участь близько 230 студентів різних ВНЗ. З них стажування пройшло 140 учасників, а працевлаштовано було 28 колишніх студентів в різних містах України.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія