Укртелеком забезпечить захист від DDoS-атак

19.09.2017
Оператор запровадив послугу для захисту клієнтських інтернет-ресурсів, у тому числі сайтів, інтернет-магазинів, web-аплікацій тощо

Укртелеком запропонував своїм бізнес-клієнтам скористатися новим сервісом – «Захист від DDoS-атак» зі швидкістю автоматичного реагування від 2-3 секунд. Широкі можливості послуги дозволяють забезпечити безперебійну роботу IT-систем компаній будь-якого рівня. Сервіс надає одночасний захист від атак паразитного трафіку сумарним об’ємом до 350 Гб/с. Клієнт може обрати як автоматичний режим роботи захисту, так і активувати його після початку атаки. При цьому тарифікується лише очищений трафік, а обсяги та тип паразитного трафіку не лімітуються.

«Укртелеком продовжує впроваджувати сервіси, що підвищують ефективність щоденної роботи наших бізнес-клієнтів. Наприкінці минулого року ми надали їм можливість розмістити свою IT-інфраструктуру в «хмарі» Європи, а вже сьогодні готові надавати захист від DDoS-атак, кількість яких в Україні постійно зростає», – зазначив Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту Укртелекому.

Сервіс призначено для компаній, бізнес яких вимагає безперервної роботи інтернет-ресурсів, а саме: банків, фінансових установ, електронної комерції, виробничих та державних структур, інших підприємств, що користуються послугами інтернету від Укртелекому.

Ознайомитися з докладною інформацією щодо послуги можна на сайті http://b2b.ukrtelecom.ua/sbservices/zashchita-ot-ddos-atak-60.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія