45 АЗК Socar переведено на швидкісний інтернет від Укртелекому

21.09.2017
Оператор побудував волоконно-оптичні канали зв’язку до АЗК Socar, що розташовані на території різних областей країни

Для забезпечення стабільного та якісного зв’язку на своїх об’єктах компанія Socar переходить на оптичний інтернет. Партнером цього проекту став Укртелеком, який протягом короткого часу побудував понад 100 км волоконно-оптичних каналів до 45 об’єктів Socar, а саме: автозаправних комплексів, офісів, нафтобаз та BUTA сafe. Швидкість інтернету на підключених до мережі Укртелекому об’єктах Socar становить від 30 до 100 Мбіт/с з можливістю подальшого збільшення. В цілому, до волоконно-оптичної мережі Укртелекому підключено понад 60% АЗК компанії.

«Хороший досвід фахівців Укртелекому в реалізації проектів національного масштабу та наша широка мережа волоконно-оптичних ліній зв’язку дозволяє швидко та якісно виконувати весь спектр необхідних для партнера робіт, – підкреслив Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту Укртелекому.Ми вдячні партнеру за довіру та сподіваємося на подальшу співпрацю, яка дозволить мережі Socar впроваджувати нові сервіси на своїх АЗК без подальших додаткових інвестицій у IT-інфраструктуру».

«SOCAR був першою мережею АЗК, яка кілька років тому запропонувала своїм гостям вільний доступ до мережі. І зараз за допомогою наших партнерів – компанії Укртелеком – ми продовжуємо утримувати першість і забезпечувати високі стандарти сервісу. Крім того, ці можливості є передумовою розвитку ряду технологічних сервісів на АЗК у найближчому майбутньому», – зазначає Віктор Завгороднюк, IT-директор Socar.
фасад1.jpg

Співпраця Укртелекому та Socar триває вже понад 1,5 року. Під час підведення оптики до об’єктів мережі оператор виконував чимало складних робіт, зокрема і тому, що мережа мала перетинати залізничні колії. Крім послуг інтернету, оператор також надає Socar послуги «0800», SIP-trank тощо.

SOCAR Energy Ukraine – дочірня компанія Державної нафтової компанії  Азербайджанської Республіки (SOCAR).

Компанія працює в Україні з 2008 року, на сьогодні управляє мережею 60 АЗС, на яких також розташовані BUTA market та BUTA café, а також Loft burger (Київ).

Крім того, компанія займається гуртовою (великий та дрібний гурт) реалізацією бензинів і ДП та дрібногуртовим продажем скрапленого газу.

Навесні 2017 року компанія вийшла на ринок природного газу, розпочавши імпорт із Польщі.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія