Укртелеком переключає абонентів на модернізовану інфраструктуру

25.09.2017
Майже 25 тисяч одеситів вже користуються послугами оновленої мережі Укртелекому

До послуг мешканців Центрального, Приморського, Суворовського районів, зокрема, Аркадії, Слободки та селища Котовського, оновлена мережа Укртелекому. Тут триває заміна застарілих АТС на сучасні активні розподільчі шафи, а абонентів переключають на модернізовану інфраструктуру. Нову інфраструктуру Укртелекому побудовано на базі активних розподільчих шаф Huawei, за допомогою яких надається весь спектр послуг: SIP-телефонія, широкосмуговий доступ до інтернету за технологіями ADSL, VDSL, GPON, цифрове телебачення.

Завдяки технічній модернізації середня швидкість доступу до інтернету на існуючих ADSL-лініях зростає в рази і сягає 20 Мбіт/с. Цього достатньо для одночасного перегляду «Інтерактивного TV» та використання інтернету з кількох пристроїв. Також тепер є можливість підключитися і до швидкісного інтернету за технологією VDSL до 50 Мбіт/с.

У межах технічної модернізації мережі в Одесі вже встановлено майже 140 активних розподільчих шаф, побудовано більше 200 кілометрів волоконно-оптичних ліній зв’язку. Роботи тривають постійно, кількість користувачів оновленої мережі зростає щодня.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія