У столиці на 50% побільшало крадіжок мідного кабелю

13.11.2017
Щодня в Києві  стається  по три таких випадки. За 10 місяців тут скоєно 870 крадіжок та пошкоджень

Останнім часом крадіжки та пошкодження  телеком кабелю все частіше  стаються в столиці  і  кількість  їх  постійно зростає. З початку року злодії  вкрали більше 100  км  кабелю, майже сотню кришок люків каналізаційних колодязів, через що десятки тисяч абонентів  спостерігали перебої зі зв’язком. Найбільше від  дій зловмисників  потерпають  мешканці Дніпровського, Святошинського та  Деснянського  районів міста. Компанія щодня  проводить ремонтні роботи для відновлення послуг абонентам.

На жаль, у цьому році Київська область  практично лідирує по темпам росту крадіжок. За рік їх збільшилося на 65% до понад 1110.  З них 870 у столиці,  а це 50%  зростання у порівнянні з минулим роком.

Загалом, у цьому році зафіксовано вже 17,6 тисяч інцидентів по всій території країни та викрадено 1735 км телекомунікаційного кабелю. Укртелекому завдано збитків на близько 250 млн грн.

Така ситуація з розкраданням кабелю та пошкодженням інфраструктури загрожує цілісності телекомунікаційної мережі України.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія