Близько 70 студентів-випускників «Кращі з Укртелекомом» невдовзі розпочнуть стажування в компанії

05.12.2017

Завершився п’ятий сезон проекту, який об’єднав 102 студентів у п’яти містах України. Після стажування найактивнішим буде запропоновано офіційне працевлаштування

Укртелеком протягом останніх декількох років активно залучає молодь до роботи в компанії, розвиваючи навчальний проект «Кращі з Укртелекомом». П’ятий сезон відрізнявся від попередніх, адже пройшов у форматі пригодницького квесту під назвою «Ігри стажерів» у п’яти в містах України: Києві, Харкові, Львові, Одесі та Дніпрі. Всього в проекті взяло участь 102 студента. З них близько 70 випускників, які показали хороші результати, невдовзі пройдуть оплачуване стажування в різних підрозділах Укртелекому. Наступний етап – офіційне працевлаштування найактивніших стажерів.

«Навіть не очікував, що проект так швидко може промайнути. Сім надзвичайно захоплюючих майстер-класів відбулися «на одному диханні». Зустріч з директором Укртелекому надихнула працювати ще більше, а топ-менеджери сегментів B2B та B2C поділилися секретами компанії», – розповів Андрій Валенок, випускник проекту п’ятого сезону.

«Це було дуже круто та пізнавально. Отримала цінні знання, познайомилася з крутими людьми, постійно перебувала поза «зоною комфорту» – цьому я особливо рада. Вдячна укртелекомівцям за те, що вони роблять та, найголовніше, як саме вони це роблять», – розказала Дар’я Кобизька, випускниця програми

Проект «Кращі  з Укртелекомом: Ігри стажерів» це – 5 тижнів захопливого навчання в форматі квесту в п’яти містах Києві, Львові, Дніпрі, Одесі та Харкові; 35 майстер-класів від бізнес-тренерів компаній; надихаючі зустрічі з керівництвом та багато іншого.

Наступний сезон стартуватиме восени 2018 року. Втім, заповнити заявку на участь можна вже: https://goo.gl/UrBu6m

Нагадаємо, восени 2017 року проект «Кращі з Укртелекомом: Ігри стажерів» отримав чергове визнання, ставши переможцем III Конкурсу партнерських проектів бізнесу і університетів у номінації «За розвиток партнерства між бізнесом та університетами».

Проект «Кращі з Укртелекомом» було запроваджено в компанії в 2015 році. З того часу в ньому взяло участь понад 330 студентів різних ВНЗ. З них стажування станом на грудень 2017 пройшло близько 150 учасників, а своє перше офіційне робоче місце отримало 28 колишніх студентів у різних містах України.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія