Укртелеком – один з найбільших платників податків в Україні

25.01.2018

Такі дані оприлюднив Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби України

Офіс великих  платників податків Державної фіскальної служби відзначив Укртелеком як одного з найбільших платників податків України та галузі. Названо ТОП-100 найбільших платників податків у 2017 році і проведено аналіз за галузевим принципом. Укртелеком посів 3 місце серед компаній галузі зв’язку. Щороку Укртелеком сплачує до двох мільярдів гривень податків та зборів до бюджетів усіх рівнів.

За інформацією Офісу великих платників податків ДФС, протягом 2017 року 100 найбільших платників податків, які обслуговуються в Офісі, перерахували до зведеного бюджету 258,3 млрд грн – більше 70% усіх надходжень Офісу.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія