Кожне третє корпоративне телефонне підключення - IP-телефонія

26.02.2018

Бізнес обирає сучасні послуги від Укртелекому, кількість підключень до яких постійно зростає

Для бізнес-сегменту Укртелеком пропонує низку телекомунікаційних рішень, що здатні задовольнити його потреби. Відповідно з року в рік збільшується кількість підключень до зручних сервісів, яких вимагає сьогодення. Так, можливість користуватися телефонним зв’язком на різних пристроях – звичайному або IP-телефоні, на комп’ютері, планшеті чи смартфоні, легке перенесення підключення із збереженням номера – робить популярною інтернет-телефонію. Протягом 2017 року кількість підключень до послуги зросла на 70% – до майже 20 тисяч ліній. Це третина усіх підключень бізнес-користувачів Укртелекому до сервісів телефонії.

Все частіше корпоративні клієнти обирають швидкісний оптичний інтернет. Минулого року кількість таких підключень збільшилася на понад 50%. Загалом же оператор реалізовує низку проектів з будівництва волоконно-оптичних каналів для різних бізнес-об’єктів, аби забезпечити їх сучасними послугами. Наприклад, зараз оптичний інтернет від Укртелекому є у понад 600 бізнес-центрах країни.