ZTE надав Укртелекому довгострокову лінію фінансування

23.03.2018

Глобальний лідер телекомунікаційних та інформаційних технологій відкрив Укртелекому довгострокову лінію фінансування, перший етап якого передбачає підтримку спільних проектів на суму в розмірі 10 млн доларів США.

Фінансування призначене для реалізації проектів з розширення покриття оптичного доступу до інтернету населених пунктів, модернізації мережі доступу та інших елементів інфраструктури Укртелекому.

Підписуючи угоду директор Укртелекому Юрій Курмаз зазначив: «В нинішних умовах ми бачимо  великий інтерес глобального бізнесу до національного інфраструктурного ICT-оператора. Ця фінансова лінія використовуватиметься для проектів з терміном окупності не більше 5 років».

Хуан Мінсі, директор ZTE Ukraine LLC додав: «Ми починаємо новий етап  довгострокового співробітництва між ZTE та Укртелеком. Відтепер співпраця  буде не тільки у сфері поставок обладнання для споживачів, але і на рівні важливих інфраструктурних рішень, необхідних для розвитку мережі Укртелекому».

Масштабна технічна модернізація інфраструктури і розширення  географії охоплення сучасними послугами, що передбачені довгостроковою стратегією розвитку, - це запорука стабільного прогресу компанії. Укртелеком докладає для цього максимум зусиль, забезпечуючи водночас і високу ефективність своєї роботи.

Згідно з умовами угоди, фінансові ресурси будуть доступі з червня 2018 року. За цей час фахівці компанії підготують дорожню карту та розрахунок проектів, які планується реалізовуватися у рамках співпраці.

Про компанію ZTE
ZTE є постачальником сучасних телекомунікаційних систем, мобільних пристроїв і корпоративних технологічних рішень для споживачів, операторів, приватних компаній та клієнтів із державного сектору. В межах своєї стратегії компанія прагне надавати клієнтам інтегровані комплексні інновації для підвищення продуктивності й забезпечення додаткової цінності відповідно до конвергенції телекомунікаційного й інформаційно-технологічного секторів. Підприємство зареєстровано на фондових біржах Гонконгу і Шеньчженя (код акцій Н: 0763.HK / код акцій А: 000063.SZ). Продуктами та сервісами ZTE користуються понад 500 операторів у більш ніж 160 країнах світу. ZTE спрямовує десять відсотків свого щорічного прибутку на проектно-конструкторські розробки та відіграє активну роль у міжнародних організаціях, відповідальних за встановлення галузевих стандартів. Компанія дотримується принципів корпоративної соціальної відповідальності та є членом Глобального договору ООН. В Україні компанія ZTE Corporation представлена з 2003 року. Для одержання докладнішої інформації відвідайте www.zte.com.cn.

Про Укртелеком
Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.
З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія