Попит на «Інтерактивне ТV» від Укртелекому зріс майже на 30%

01.08.2018

За останній місяць майже на 30% зросла кількість підключень до «Інтерактивного ТV» Укртелекому у Київській та Кіровоградській областях через вимкнення  аналогового телебачення

Для полегшення переходу на новий формат телебачення абонентам пропонується низка пакетів, серед яких кожен може вибрати той, що потрібен саме йому. Крім того, для всіх користувачів, що вирішили перейти на цифрове ТБ від Укртелекому, діють спеціальні пропозиції та акції. Найбільшим попитом користується новий пакет «Сімейний», що включає понад 100 каналів  за 49 грн/міс протягом півроку – або 1,63 грн на день.

Клієнти «Інтерактивного TV» можуть самостійно керувати переглядом контенту на своєму телевізорі, ставити телепрограми на паузу (до 10 хв), перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх у записі. Послуга дозволяє одночасно дивитися різні передачі на телевізорі, комп’ютері, планшеті чи телефоні.

Підключити «Інтерактивне ТV» від Укртелекому можливо у всіх регіонах країни, зателефонувавши за спеціальним номером 0 800 506 889 (без очікування) для підключення Інтерактивного ТБ, або звернувшись до центру обслуговування абонентів чи залишивши заявку на сайті.