Кількість підключень до послуг «Інтерактивне TV» в Україні зросла на третину

10.10.2018

За підсумками вересня 2018 року кількість підключень до послуги «Інтерактивне TV» у цілому по Україні зросло на 35% у порівнянні із середньостатистичними показниками останніх 4 місяців

Після відключення аналогового ТБ по всій території України попит на «Інтерактивне ТV» від Укртелекому в регіонах стрімко зростає. Найбільша динаміка нових абонентів інтерактивного телебачення Укртелекому зафіксована у Миколаївській (56,2%), Херсонській (50%), Київській (48,4%) та Житомирській (47,6%) областях.

Як і раніше, найбільшою популярністю користується акційна пропозиція - пакет «Сімейний», обиравши який, споживачі отримують доступ до понад 100 телевізійних каналів всього за 49 гривень на місяць. Разом з тим, Укртелеком надає користувачам великий вибір серед низки пакетів, застосовуючи гнучку схему спеціальних пропозицій та акцій.

Нагадаємо, що інтерактивне телебачення від Укртелекому - це комфортний перегляд та безліч зручних функцій. Глядачам «Інтерактивного TV» надана можливість самостійно керувати переглядом контенту не лише на телевізорі, а й ноутбуках, планшетах, смартфонах.

Сучасні технології дозволяють призупиняти трансляції телепрограм до 10 хвилин. А за допомогою функції «Перезапуск» можна перезапустити передачі прямого ефіру, або передивитися їх у записі в зручний час. Крім того, послуга «Інтерактивне ТV»  дозволяє одночасно дивитися різні передачі, на окремому гаджеті – телевізорі, комп’ютері, планшеті.