Український бізнес почав частіше захищатися від DDoS-атак

16.10.2018

Сервіс компанії Укртелеком із захисту від DDoS-атак виявився надзвичайно затребуваним серед українських компаній, що працюють у сфері фінансів, агросекторі, медицині та серед державних установ

За 8 місяців 2018 року база абонентів, що користуються сервісом з захисту від DDoS-атак, зросла на 83%.

Спеціальні пропозиції та зручна тарифікація роблять цей сервіс доступним і популярним серед В2В-клієнтів провідного телекомунікаційного оператора України.

Тарифи на послугу із захисту не залежать від кількості і частоти атак, система за 2 секунди реагує на найрізноманітніші види DDoS-атак, постійно розширюється «база знань» таких атак. Сервіс телекомоператора розраховано на захист від DDoS-атак об’ємом до 350 Гб/сек.

Створення ефективної системи захисту компаній та підприємств від DDoS-атак не потребує додаткових інвестицій чи обладнання, адже сервіс працює на технічній базі Укртелекому. Кожний абонент може упродовж місяця безкоштовно ознайомитися з можливостями сервісу.

Варто зазначити, досягнення компанії в сфері захисту від DDoS-атак отримали відзнаку на третій церемонії нагородження компаній-лідерів телекомгалузі Telecom Awards 2018. Сервіс із захисту від DDoS -атак здобув почесну нагороду в двох номінаціях – «Рішення року в області фіксованого зв'язку» і «Рішення року для бізнесу».