Резервне копіювання і відновлення цифрових даних для бізнесу

29.10.2018

Послуга з резервного копіювання даних від Укртелекому захистить бізнес-клієнтів від непередбаченої втрати інформації на електронних носіях після збоїв, вилучення чи пошкодження обладнання

Нова послуга «Резервне копіювання і відновлення цифрових даних» (Back-up-as-a-Service) від Укртелекому – це набір сучасних сервісів, призначених для збереження та оперативного відновлення у разі потреби даних клієнтів. Завдяки послузі клієнти мають можливість швидкого розгортання сервісів у разі надзвичайної події задля забезпечення безперервності бізнес-процесів.

«Бізнес потребує інструментів, спроможних підвищити динамічність, безперебійність та безпеку його процесів. Наша мета як провайдера сучасних телекомунікаційних послуг забезпечити клієнтів такими інструментами. Нова послуга резервного копіювання у хмарне сховище має низку переваг для бізнесів будь-якого розміру, чия діяльність передбачає роботу з цифровими даними», – прокоментував запуск нової послуги Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту Укртелекому.

Резервне копіювання даних від Укртелекому працює на базі флагманського рішення від IBM, що дає можливість створювати резервні копії будь-якої системи та розмірів і відновлювати дані з будь-якої точки доступу. Швидкість копіювання – до 1Гбіт/сек, і залежить від інфраструктури клієнта. Підключення послуги не потребує додаткового обладнання та налаштовується відповідно до потреб кожного клієнта, а гарантований рівень доступності функцій резервного копіювання та відновлення даних становить не менше 99,95%. Тарифікація здійснюється у гривнях і тільки за поданим обсягом трафіку від 1 Гб.

Варто зазначити, що система працює в автоматичному режимі і після завантаження основного масиву даних оновлює його лише інформацією, що змінилась. Це дає змогу клієнтам заощаджувати витрати та ефективно використовувати задіяні ресурси у хмарі.

Сервіс вже доступний для бізнес-клієнтів по всій країні.