Укртелеком здобув перемогу на престижному HR-конкурсі

06.12.2018

На заході, що нещодавно відбувся у Києві, організатори зібрали сотні HR-професіоналів, десятки номінантів і безліч цікавих ідей на одній площадці, щоб відзначити найефективніші практики у роботі з персоналом і нагородити найкращих.

«Участь у таких заходах – це гарна можливість розповісти українській професійній спільноті про те, наскільки швидко і суттєво змінюється Укртелеком, руйнуючи стереотипи. А перемога доводить, що ті практики, які ми застосовуємо у роботі з персоналом в Укртелекомі, зокрема у сфері навчання та розвитку, не тільки відповідають найкращим світовим стандартам, а є одними із найбільш прогресивних на ринку», – переконана директор дирекції управління персоналом та організаційного розвитку ПАТ «Укртелеком» Тетяна Петрук.

Високо оцінена стратегія навчання – «Ігри, в які грають співробітники: гейміфікація в навчанні як інструмент формування корпоративної культури» – це створення сприятливих та доступних умов для навчання та розвитку для кожного співробітника. В систему навчання включено не просто елементи гейміфікації, а цілий комплекс інструментів, що допомагають сформувати усвідомлене і позитивне ставлення як до навчання, так і до необхідності використання отриманих навичок на робочому місці.

Навчання і розвиток персоналу відіграють важливу роль під час масштабних змін у компанії, підвищують особисту ефективність співробітників на різних рівнях управління.

Проект «Ігри, в які грають співробітники» – це рішення, що не тільки задовольняє потреби різнорідної аудиторії – від зв'язківця з 30-річним стажем до молодого фахівця, але й робить процес навчання цікавим та захоплюючим.