Жінки приймають рішення щодо вибору оператора інтернету для родини

29.12.2018
55 % заявок на підключення в передноворічний період Укртелеком отримав саме від них

Як свідчить спостереження співробітників Контакт-центру та телемаркетингу Укртелекому, більшість тих, хто цікавиться інтернет-послугами та залишає заявки на підключення до них, це жінки. За останній час саме вони частіше зверталися до Укртелекому, щоб підключити інтернет вдома. 55% звернень зроблено саме жінками.

Інша тенденція  цього року збільшення долі нових підключень до оптичного інтернету – у останні місяці вона склала 20 %.  Кількість  користувачів  оптики  серед фізичних осіб зросла вдвічі.

Сьогодні інтернетом від Укртелекому користуються у майже 2230 населених пунктах України.